Værterne

Mød værterne på jagtradio; Henrik Povlsen og David Carsten Pedersen. Nogle af programmerne lavet de sammen, andre hver for sig. For sådan må man jo indrette sig, når man gerne vil rigtigt meget på jagt. Hvis du ikke kender dem i forvejen, så kan du læse lidt mere om dem her.

David Carsten Pedersen

værterne på Jagtradio

David lever og ånder for jagten. Det er omdrejningspunktet i mit liv, både professionelt og privat. Han har haft jagttegn siden han var  16, og været med på jagt siden han sad i sin fars rygsæk som 3 årig. Siden 2012 har han ernæret sig som formidler af jagt, jagtkultur og naturglæde, og han har bla. lavet tv serien Vildmanden på TV2Fri, radioprogrammerne“Jagttegn” på Radio24syv, udgivet bogen PÅ JAGT og en mængde artikler til danske og international jagtblade.

Læs mere om David

Henrik Povlsen

værterne på JagtradioHenrik bliver som regel bare kaldt Povlsen og bruger de fleste af sine vågne timer på at gå på jagt og lave radio. Har hus og revirer i Sverige og Tyskland hvor der især jages vildsvin og laves mad. Skov, køkken og radiostudie kunne let gå for at være de 3 favoritsteder at opholde sig (med tilføjelse af steder hvor man kan få sjusser). Han har lavet radio siden han var 13 år gammel, blandt andet på P3 med Katapult, Povlsen, Breinholt & Søn, Go’ Morgen P3 og aktuel på P4 og med sin gamle makker Holm (Kanonkongen). Povlsen & Holm har ca. 750.000 lyttere hver uge på P4.