Henrik Povlsen

IMG_7320

Henrik bliver som regel bare kaldt Povlsen og har lavet radio siden han var 13 år gammel. Først 10 års kommerciel radio og siden på P3 med Katapult, Povlsen, Breinholt & Søn (4 år), Go’ Morgen P3 (9 år) og efter et par år som kanalredaktør for P3 vendte han tilbage til radioen og denne gang på P4 og med sin gamle makker Holm (Kanonkongen). Povlsen & Holm har ca. 750.000 lyttere hver uge på P4 (5 år). Derudover har han lavet en masse skrevne magasiner, event og festivaler samt en lang række podcasts.

Læs mere om Henriks medvært David

IMG_2933
Henrik er ikke bange for lidt hårdt arbejde. Der er faktisk ingen der ved HVOR mange aktive grisepladser han administrerer i Sverige og Tyskland.

Henrik Povlsen – Mere end bare en sprød stemme

Når Henrik ikke fylder æteren med sin sprøde stemme, bruger han de fleste vågne timer på jagt, og har gerne 60+ jagtdage om året. Efter en hektisk begyndelse hvor alt skulle prøves og prioriteres, er den helt store passion faldet på vildsvinejagt, selvom elg og andet vildt heller ikke får lov til at været i fred.

Skriv direkte til Henrik

CIMG0350
Over årene Henrik primært blevet riffeljæger, men han har bestemt også haft både buen og haglbøssen i hånden.

Henrik elsker jagt i skov og vildmark, og gerne så stort og så øde som muligt. Han har et dejligt hus og jagt i Sverige, hvor han ofte huserer rundt for at få styr på grisebasser, elge og råvildt og så er han jagtguide i Tyskland hvor han hjælper nye og erfarne jægere til at komme på skudhold af vildsvin, buk og hvad der ellers måtte være at finde i de tyske skove.

IMG_5649
Henrik er også en passioneret kok, og laver helst mad af vildt. Hvis du vil læse nogle afHenrik vildtretter så tjek dem her.

Han er derudover lidt af en grejnørd, en kærlig far til sin datter Elvira og så kan han godt lokkes med på fisketur, hvis det skulle være.