Velkommen til hjertet af jagtradio. Det er her du finder alle vores podcasts.

Vi kan godt lide at lave programmer og podcast i serier. Så får du nemlig en lang historie, der er brudt op, så det er nemmere at lytte til når du er på farten, sidder og klargør jagtgrej eller laver mad (mangler du inspiration til hvad du skal lave kan du starte her).

Vi vil også forsøge at samle vores programmer og podcast i temaer så du kan høre programmer om samme emner i serier. Så kan du dykke helt ned i specifikke mener sammen med os, og nørde i bund i jagtens univers. Vi har besluttet at udgive episoderne som de er klar (i modsætning til en gang om ugen/måneden), derfor kommer de nogle gange i en lind strøm – andre gange med et par ugers mellemrum.

Lyt og læs

Du kan lytte til hver serie herfra eller du kan finde det hele på Itunes og Spotify. Husk at der ofte følger et blogindlæg med til hver serie. Du kan finde dem under hvert program, eller du kan hoppe over på bloggen  her.

David Carsten Pedersen
Foto: Aske Rif Torbensen

Støt jagtradio

Vi har brug for al den hjælp vi kan få for at holde jagtradio i luften. Tjek mulighederne ud for hvad DU kan gøre for at hjælpe os her, eller hop direkte videre til 10’ers hjemmeside hvor du kan støtte med et lille fast beløb, hver gang vi laver en ny podcast til dig.

Programmer og Podcasts

Vi sætter pris på dine ideer

Hvis du har erfaringer, input eller emner som du synes vi skal se på, er du som altid velkommen til at skrive til os på mailen, på facebook eller i kommentarfeltet. Vi kan altid lære mere af hinanden og vi sætter meget pris på at du skriver til os.

Find programmer og podcasts herunder