Støt Jagtradio

Støt Jagtradio og hjælp os med at producere Danmarks bedste podcast om jagt og jægere. Vi har nemlig brug for din hjælp. For vi kan nemlig ikke lave radio af ren jagtglæde. Desværre. Derfor har vi brug for din støtte, så vi kan blive ved med at producere gode og vedkommende podcast til dig.

Der er faktisk meget du kan gøre for at hjælpe os med at vi kan lave podcast til dig. Og det er jo ret fedt. Her er 5 forslag til hvordan DU kan gøre en forskel.

60120882734__4AB8A1AA-ADD0-4A7C-BF9A-547E776E2A2B
Hvis du har gode ideer til programmer eller tips, er du ALTID velkommen til at skrive til os. Også selvom David ender med at fryse om tæerne.

1: Støt jagtradio ved at dele din glæde

Vi elsker at fortælle gode historier og at dele vores jagtglæde med verden. Det er faktisk det der driver os, så hvis du hører, læser eller ser noget som du synes er sjovt eller giver stof til eftertanke, så del det med dine jagtkammerater, venner eller andre som du mener fortjener det. Det gør en meget stor forskel for os, og vi sætter enormt meget pris på det. Et godt sted at starte er at “like” vores side på facebook.

støt jagtradio
Hjælp os med at holde jagtradio i luften. Så behøver vi ikke vente på julemanden.

2: Profesionelle partnerskaber

Hvis i er en virksomhed, en organisation eller en fond, der gerne vil støtte jagtradio eller har et budskab i gerne vil dele med verden er i meget velkomne til at tage kontakt til os. Vi er meget åbne overfor positive samarbejder der kan være med til at udbrede den gode historie om alt det der sker derude.

Vi kan ikke lave radio af ren jagtglæde. Derfor har Jagtradio har brug for din hjælp. Se hvad DU kan gøre her.
Støt Jagtradio – så vi har råd til at gi’ Mille noget mad.

3: Tilmed dig vores nyhedsbrev

Nej nej nej – vi sender dig ikke en million spam mails om alt muligt åndsvagt. Vores nyhedsbrev er bare en super god måde for os, at sikre at DU ved når der kommer nye podcasts, nye emner på bloggen eller andet godt som vi ved du vil sætte pris på. Du skal bare kigge til højre i din skærm, hvor der er en nem og hurtig formular til at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Og nej, vi sælger selvfølgelig ikke dine oplysninger til alle mulige lyssky foretningsmænd. Så tilmed dig nyhedsbrevet og vær sikker på at du får det hele med.

8321DDF1-1F02-4381-9371-4C76A406D368
Hjælp os med at holde Jagtradio i luften… så behøver Henrik ikke at gå i banken med tophue på.

4: Køb en dims med god samvittighed

På jagtradios hjemmeside gør vi brug af såkaldte affiliate links. Det er links til virksomheder, der giver en lille kommision til blogs der henviser til dem. Det er dog bestemt ikke alle links til produkter, der er affiliate links og vi anbefaler selvfølgelig ikke noget, vi ikke kan stå inde for. Men hvis du ser noget på siden som du synes er fedt, og som du alligevel havde tænkt dig at købe, kan du gøre det med god samvittighed. Du støtter os nemlig i at holde siden kørende og det koster dig ikke ekstra. Men det betyder meget for os.

5: Også DIN jagtradio

Hvis du har erfaringer, input eller emner eller en fed jagt som du synes vi skal se på, er du som altid velkommen til at skrive til os på mailen, på facebook eller i kommentarfeltet. Vi kan altid lære mere af hinanden og vi sætter meget pris på at i skriver til os.

 

Tak fordi i lytter med

David & Henrik